Drivkrafter – var kommer de egentligen ifrån?

 

Att våga anta utmaningen!

Vilken är din drivkraft? Den som får dig att vilja lite extra mycket.

Det här senaste året när jag arbetat som frilans har jag träffat många olika sorters människor, med så många olika personligheter, drömmar och mål. Jag har känt mig, eller…rättare sagt… jag känner mig lyckligt lottad som fått möjlighet att utmanas, entusiasmeras, engageras och ibland även irriteras av deras tankar och idéer.

Och det har fått mig att fundera extra mycket på det här med drivkrafter. Vad är egentligen en drivkraft? Hur uppstår den? Och kanske framför allt – hur håller man den vid liv när den får motstånd från omgivningen eller kanske det egna jaget? Är det när den utmanas som man vet om den är stark eller svag? På riktigt eller kanske mer en önskan?

Så. Jag tänkte därför ta reda på lite mer kring vad som får andra att ”gå igång”, vilja förändra världen eller kanske våga ta det där steget mot en oviss framtid.
Jag har redan en lista på personer jag är lite extra nyfiken på – men har du tips på en intressant person jag borde prata med hör gärna av dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *